Skabende tanker

0 Comments

Hvad går du og tænker på? Er du opmærksom på dine tanker? Det bør du være, for de skaber hele retningen for dit liv. Det udtrykkes smukt i de gamle vendinger:

Vær opmærksom på dine tanker, for de bliver til ord.
Vær opmærksom på dine ord, for de bliver til handlinger.
Vær opmærksom på dine handlinger, for de bliver til vaner.
Vær opmærksom på dine vaner, for de bliver din personlighed.
Vær opmærksom på din personlighed, for den bliver din skæbne.

Det er jo sandheden. Når du tænker en ny tanke, skaber du en ny retning i dit liv, og den kan have livsvarige konsekvenser. Det gælder både positive og mindre positive retninger.

Så start med tankerne. Ofte er det vores indre følelsesmæssige konflikter, der optager vores tanker, enten bevidst eller ubevidst. På det ubevidste plan må du arbejde med dybere teknikker, og det vil give dig dimensioner mere i udbytte, men på det bevidste plan kan du allerede starte derhjemme selv:

1. Vær i en periode opmærksom på dine “automatiske tanker”.

2. Spørg dig selv, hvilke følelser der ligger bag disse tanker.

3. Find ud af, hvordan du kan løse op for den følelsesmæssige konflikt.

4. Lad tankerne ændres til nogle andre, mere konstruktive tanker.

Personligt synes jeg godt om, at alt skal udspringe af kærlighed. Dermed ikke være sagt, at jeg ikke kan møde negative mennesker og selv blive negativ over det :o) Men hvem påstod, at jeg er perfekt? Det er jeg ikke – men jeg arbejder i den rigtige retning, fordi det øger min livskvalitet.

Du kan bruge en personlig coach, hypnoterapeut e.a., eller du kan overveje om mit produkt “Succes med selvhypnose” kan styrke din proces med at gå i dybden med dette personlige stykke arbejde. Det er bestemt tiden og energien værd.

Og det starter med en tanke …

Categories: