STRESS: Så SKYND DIG herover! Du lærer ro, fokus, humor ……

0 Comments

Jeg lancerer snart et nyt foredrag (som mest er en interaktiv workshop), og du kan være med det at påvirke resultatet. Jeg kan hjælpe dig og dine medarbejdere UD af stresstilstanden og IND til en tilværelse, hvor det er muligt at få arbejdspladsens og personens mål til at smelte sammen og komplementere hinanden. Derved trives medarbejderen bedre, har færre sygedage, yder mere og skaber positiv teamspirit, hvilket gavner organisationen på mange områder.

Foredraget indeholder konkrete værktøjer, du kan bruge øjeblikkeligt – ting som du med garanti aldrig har prøvet før. Ingen knastørre psykologiske forelæsninger og løftede pegefingre om, at “du sandelig bør ændre din adfærd af de og de videnskabelige årsager”. Nej, du trænger til noget helt nyt. Jeg tilbyder dig en stærk kombination af Mentologi-teknikker, selvhypnose og selvcoaching – du kan bare vælge og bruge, hvad du har lyst til. Kom og vær med. Du vil aldrig glemme denne dag!

Lige nu skal jeg bruge et testpublikum. Varighed 3-4 timer.

Foredraget skal testes for en række mindre grupper erhvervsaktive mennsker i alderen 20-40 år, som lider af stress eller er i risko for det. Hvis du matcher denne målgruppe, hjælper du mig mest.

Der er en særlig bonus til alle, der deltager som testpublikum. Det bliver altid utrolig hyggeligt – bare kom og lad dig omfavne af en varm og åben stemning, hvor vi sammen spiller på alle de følelsesmæssige tangenter, træffer positivt funderede beslutninger og lærer nye værktøjer, som vi kan bruge på arbejdspladsen dagen efter! Du udvider også dit netværk og får nye venner, som begynder at sms’e til dig og hjælpe dig med at nå dit mål. Det er dejligt at have venner, når man er ved at lære at passe på sig selv.

Kontakt mig og fortæl, hvornår det kunne passe for dig. Det bliver enten i mit lokale ved Nørreport station i København, eller hos jer, hvis I kan stille med 10-20 mennesker og gode rammer. Hvis I kan stille med 3 eller 5, tager vi den derfra. Prisen bliver helt symbolsk – det vigtige er at komme i gang så hurtigt som muligt.

Hvis du er stresset, kan du ikke undvære dette minikursus!

Først vil mølle! Grib knoglen og sig hej. Eller send en mail. Så tager vi den derfra.

Glæd dig!

Læs mere

Kontakt mig for at gøre AFSTRESSNING til AFSLAPNING.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: