Alkoholbehandling med terapi

0 Comments

Alkoholisme findes i mange størrelser og udgaver. Der findes et stort antal “fungerende alkoholikere”, som passer deres jobs og har et godt socialt liv, men som reelt er styret af alkohol.

Der findes mange tilbud om behandling til en alkoholiker. Mange tilbud er endda gratis, men giver ikke helt den anonymitet, du har brug for.

Anonym alkoholbehandling

Mange af mine klienter sætter stor pris på den fuldkomne anonymitet, jeg tilbyder. Jeg behandler dig personligt, og min praksis er fuldstændig neutral. Ingen ved, om du arbejder med terapi ifm. alkohol eller coaching ifm. jobmæssige ambitioner.

Terapi for indsigt og forståelse

Mit terapeutiske tilbud i forhold til alkoholbehandling handler i høj grad om selvindsigt og selvforståelse. Som terapeut kan jeg ikke stå inde for de ofte anvendte metoder, der handler om at “indse fornuften i at leve uden alkohol” eller forsøge at kvæle dit behov for alkohol på adfærdsniveau. Vi arbejder med de processer i dit sind, som har givet dig behov for en escape-tast i tilværelsen.

Du vil opleve, at du meget hurtigt kommer tættere på dig selv og lærer at genskabe et naturligt forhold til alkohol – og dig selv.

Læs mere

Kontakt mig for alkoholbehandling
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: