Behandling mod stammen

0 Comments

Spørgsmål:

Hvorfor stammer man? Hvordan behandler du stammere?

Mvh XX

Svar:

Der er stor forskel på, om det er en stammen fra de ganske unge år, eller den er opstået senere. Derudover er der forskel på stammen pga. manglende koordinering mellem hjernen og taleorganerne, og stammen pga. psykiske årsager.

Stammen pga. psykiske årsager

Mit speciale er de psykiske årsager, som ofte starter tidligt i livet, enten i følelserne hos individet eller i familiedynamikken. Jeg går sjældent ind i kognitiv samtaleterapi (som hurtigt kan blive længerevarende) til den slags problematikker, men anbefaler et mere direkte stykke arbejde med tanker og følelser, især ubevidste følelser. Det kan ske med hypnose eller Mentologi, hvor du vil kunne se resultaterne ganske hurtigt.

Hvor hurtigt kan jeg stoppe min stammen?

Min erfaring er, at der for langt de fleste sker forandringer efter 2-4 gange. For nogen er det meget, for andre sker det i mindre skridt. Men det betyder, at du meget hurtigt kan vurdere, om jeg er den rette behandler. Du kommer ikke til at gå her 10 gange i et håb om en forandring “på et eller andet tidspunkt”. Det lover jeg :o) Din behandling skal muligvis vare nogle gange yderligere, men så har vi allerede et konkret positivt resultat at bygge videre på, hvilket altid er mit mål.

Læs mere

 

Kontakt mig for behandling mod stammen.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: