De efterladtes sorg

0 Comments

Når et menneske går videre til en anden og bedre eksistens, står mange mennesker tilbage med sorgen over den afdøde.

Hvad handler sorgen om?

Sorgen handler naturligvis om den, du har mistet. Men den handler også om de mange andre tab, du har lidt i løbet af din tilværelse – tab af elskede, familie, venner, mennesker som af den ene eller anden årsag var betydningsfulde i dit liv. Den handler også om meget andet (følg linket til “Sorg” nedenfor).

Det er vigtigt at forstå, at sorgen ikke er din modstander. Selv om følelsen ikke er spor behagelig, rummer den store muligheder for, at du kan rydde op i dit indre. Du får en mulighed for at sortere i følelsernes fjerneste pulterrum og komme videre i dit liv som et styrket og mere afklaret menneske.

Hvordan virker terapien?

Mit terapeutiske tilbud omfatter mange muligheder, som fx samtaleterapi, kognitiv terapi, NLP-terapi eller hypnose og hypnoterapi. Jeg ønsker at hjælpe dig til at møde sorgen, som den er opstået i dig, opleve på egen krop at du kan finde styrke i den, og benyttet den ufrivillige lejlighed til at styrke dig selv, dit indre, din måde at være i verden på – din måde at leve på.

Du kan både ære den afdøde og samtidig ære livet på en kærlig og værdig måde. Sorgen kan være et smukt udgangspunkt for at blive til det menneske, du ønsker at være – gøre op med din fortid, lære at elske dig selv og leve livet på din unikke måde, og føle taknemmelighed over dit liv og dine minder sammen med den person, du har mistet, men som for altid bor i dit hjerte og styrker dig.

Brug din sorg til at lære om livet og dig selv, og blive et stærkere menneske. Kontakt mig for en uforpligtende samtale om sorgterapi nedenfor.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod depression.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: