Fra lavt selvværd til glæde og lykke

0 Comments

Mange mennesker går rundt og føler, at de hele tiden lader sig skubbe rundt med af andre. Det er ikke sjovt, hvis du hele tiden er på hælene over for familie og venner, for dér har du netop behov for at føle dig tryg, elsket og støttet.

Hvis du generelt føler sådan, lider du måske af lavt selvværd.

Hvordan føles lavt selvværd?

Der findes mange typiske tegn på lavt selvværd:

  • Du lader andre komme forrest, selv om det er din tur.
  • Du tror på, at andre ikke tager dig seriøst.
  • Du underspiller din egen værdi i forholdet

Der er selvfølgelig mange flere eksempler, og nogle af eksemplerne kunne lige så godt tyde på højt selvværd og masser af overskud – men i det samlede billede betyder disse ting, at du lider af så lavt selvværd, at det går ud over din trivsel og livskvalitet. Og sådan behøver du ikke at leve dit liv.

Hvordan overvinder jeg lavt selvværd?

Jeg arbejder med selvværdsterapi gennem Mentologi, der er udviklet gennem mange års terapeutisk praksis. Gennem årene har jeg hjulpet mange mennesker, der altid satte manden i deres liv først, altid lod veninderne sætte dagsordenen, aldrig lyttede til egne behov eller altid blev holdt udenfor på arbejdspladsen på grund af manglende selvværd.

Alle mennesker er individuelle, og terapi skal derfor tilpasses individuelt til dig og din situation. Selvværdsterapien kan derfor bestå af mange ting:

  • Kognitiv terapi
  • Psykoterapi
  • Hypnose
  • Mentaltræning
  • Praktiske øvelser

Vi bruger hvad end du har behov for og lyst til at arbejde med.

Hvordan virker korttidsterapi?

Jeg arbejder med korttidsterapi, hvor du ikke kommer til at sidde og snakke om din barndom og dine gamle følelser session efter session. Målet er, at du meget hurtigt føler, at du bliver stærkere, og at du kan mærke på andre mennesker, at de rent faktisk reagerer anderledes på dit nye, stærke jeg. Vi arbejder ikke så meget med den “snakkende” del af hjernen, men i langt højere grad med din underbevidsthed gennem styrkende, mentale øvelser.

I webshoppen kan du også finde produkter, der kan hjælpe dig i arbejdet med at styrke dit selvværd.

Læs mere

Kontakt mig for selvværdsterapi
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: