JALOUX: Psykolog eller hypnose mod jalousi?

0 Comments

Jalousi er en dræber for dit parforhold. Og problemet med jalousi er meget udbredt, både hos de helt unge, men også i de mere etablerede forhold.

Jalousi skaber problemerne

Desværre er det oven i købet sådan, at en jaloux kæreste øger sandsynligheden for, at partneren træder ved siden af eller helt forladet forholdet. Når du overkommer din jalousi, mindsker du disse problemer med det samme.

Psykologi og jalousi

Inden for psykologien er det især den kognitive terapi, der er effektiv mod jalousi. Metoden handler om at bevidstgøre klienten om de jaloux tanker og den adfærd over for kæresten, som forstærker problemet.

Hypnose og jalousi

Med hypnoterapi kan jeg hurtigere skabe endnu dybere erkendelser omkring de ubevidste processer i dit sind, som skaber din følelse af jalousi. Samtidig kan jeg med hypnose hjælpe dig til at udbedre de følelsesmæssige ubalancer, hvilket vil få din jalousi til at mindskes mere og mere.

Jeg kombinerer hypnose med Mentologi, som indeholder en række korttidsterapeutiske teknikker, som hjælper dig videre uden dybdegående analyser.

Den sunde jalousi

Jalousi er ikke i sig selv en sund følelse, men den kan være mere eller mindre berettiget. I nogle tilfælde skyldes den reelt problemer i forholdet og ikke hos dig. Det er vigtigt at begynde netop dér og blive opmærksom på, om din jalousi er berettiget eller blot er et usundt følelsesmæssigt mønster i dit liv.

Læs mere

Kontakt mig for hypnose eller kognitiv terapi mod jalousi.

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: