Jeg har været utro, men jeg vil ikke skilles

0 Comments

Spørgsmål

Hej Patrick

Jeg har været min mand utro, og jeg har seriøse følelser for min elsker – men jeg vil ikke skilles. Kan du hjælpe?

Hilsen Maria

Svar

Kære Maria

Selvfølgelig har du brug for at komme videre. Spørgsmålet er, hvordan du vil videre.

Om du vælger det ene eller det andet, en mellemvej eller noget helt fjerde, er i princippet ikke afgørende. Det vigtige er, at du trives med dine valg og din situation.

Jeg vil foreslå dig at starte med en afklaring af, hvad du føler for mændene og hvad du ønsker at opnå i dit forhold. Den slags kan man tale om i evigheder uden reelt at komme videre – mens både livet og mændene samtidig udvikler sig og måske ikke passer til dine valg, når du kommer frem til dem. Mit udgangspunkt er, at det er vigtigst at arbejde med følelseslivet, selvopfattelsen og de ubevidste mønstre, så du ikke opnår en “bevidst erkendelse eller beslutning” i forhold til noget, som dit ubevidste sind ikke accepterer alligevel. Kognitiv terapi kan være glimrende og indgår i mit tilbud om samtaleterapi – men det er ikke tilstrækkeligt.

Hvis du reelt ønsker at forandre din situation, skal du forandre mere end dine bevidste tanker. Jeg tilbyder Mentologi og hypnoterapi som måder at arbejde med underbevidstheden på, så du kommer til en reel erkendelse af, hvad der rører sig dybt i dit sind. Jeg benytter begge metoder i samarbejde med dit bevidste sind – men med fokus på at afklare ubevidste processer og skabe harmoni i dine følelser på et dybere niveau end det erkendelsesmæssige.

Dette vil gøre, at din beslutning i forhold til mændene i dit liv meget hurtigt vil være åbenlys.

Læs mere

Kontakt mig for terapi efter utroskab.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: