Lavt selvværd som folkesygdom

0 Comments

Lavt selvværd findes over det hele. Der er sandsynligvis lavt selvværd indblandet, næsten uanset hvilke konflikter du møder i samværet med andre mennesker. Vi kan sætte forskellige etiketter på det, men i bund og grund er sandheden, at:

Lavt selvværd forårsager store problemer mellem mennesker.

Hvis du er i et terapeutisk forløb, kan du arbejde med en lang række problemer i din omgang med andre mennesker, og det kan være både godt og nødvendigt. Men min erfaring er, at klienten i 9 ud a f10 tilfælde lider af lavt selvværd i moderat eller høj grad, selv om de ikke selv ser problemet sådan til at begynde med.

Lavt selvværd i en psykoterapeutisk proces

Jeg har i årevis indarbejdet selvværd i den psykoterapeutiske proces for mange af mine klienter, når jeg arbejder med Mentologi. I stedet for at lappe 25 huller i cykelslangen, kan det som regel bedre betale sig at skifte slangen helt. Det er hurtigere, billigere og langt mere effektivt. Det kræver bare en større indsats til at begynde med, og det er måske derfor, dette vigtige arbejde alt for ofte overses i moderne terapi.

Lad os lappe slangen!

Hvis du lider af lavt selvværd, får du konstant nye huller i cykelslangen, og du bliver aldrig færdig med at lappe den. Kom ind til mig og invester i en ny cykelslange. Din tur på livets cykelsti bliver langt rigere, og du vil kunne nyde turen på en ny måde igen.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod lavt selvværd.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: