SORG: Terapi letter sorg efter død

0 Comments

Sorg er en kompleks tilstand, som opstår efter eksempelvis død af vores nærmeste. Ifølge psykolog Worth Kilcrease (Psychology Today, 9. maj 2008) er terapi en effektiv metode til at overkomme sorg på en sund og naturlig måde, som holder i længden. Mange mennesker overkommer deres sorg ganske naturligt på egen hånd, mens mange også vælger at gå i terapi for at håndtere sorgen lettere og hurtigere.

Hvordan hjælper terapi mod sorg?

Terapien sætter den sørgende i stand til at få udbytte af sorgen og vende tilbage til en sund og naturlig glæde og tilstedeværelse i livet. Sorgterapi handler i min verden og glæde og om din evne til at vende tilbage til din naturlige kerne af lykkelig væren.

Når sorg efter død bliver til depression

Hvis sorgen ikke gennemløber en naturlig proces, kan den sætte sig som depression e.a. I dette tilfælde ændres den terapeutiske indsats til at håndtere depressionen og genskabe evnen til at nyde og påskønne livet.

Terapeutiske retninger

Jeg arbejder med Mentologi, som er en korttidsterapi, der ikke beskæftiger sig med længerevarende analyser, men derimod med praktiske teknikker til at komme videre i livet med det samme. Kognitiv terapi kan danne et udgangspunkt, men er efter min erfaring langt fra tilstrækkeligt i sig selv.

Læs mere

Kontakt mig for sorgterapi efter dødsfald.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: