Terapi efter seksuelt overgreb

0 Comments

Voldtægter og andre seksuelle overgreb begås desværre i stort antal hvert år. Langt de fleste seksuelle overgreb anmeldes ikke – og ofrene gør ofte ikke ret meget for at komme videre bagefter.

Hvor mange seksuelle overgreb begås i Danmark?

I Danmark anmeldes hvert år ca. 500 voldtægter ifølge Amnesty International – men det svarer kun ca. 1/7 af de reelle seksuelle overgreb mod kvinder ifølge Justitsministeriet. Rigtig mange voldtægter eller andre former for seksuelle overgreb anmeldes ikke, hvilket blandt andet begrundes med skyldfølelse eller en følelse af at det er pinligt eller nedværdigende at skulle anmelde og vidne i sagen, blandt andet fordi familie og veninder kommer til at kende til det seksuelle overgreb.

Et seksuelt overgreb er et ekstremt indgreb i den personlige sfære, og for mange kvinder sidder traumet i kroppen og følelserne i adskillige år efter overgrebet. Det er derfor afgørende, at du får terapeutisk behandling for at komme videre.

Hvordan kan jeg få hjælp efter en voldtægt?

Jeg kan hjælpe dig videre efter det seksuelle overgreb på forskellige måder. Mit tilbud omfatter:

  • Mentologi-terapi: En blid og effektiv måde til at skabe positive følelser, tanker og handlinger i dig, så du opbygger styrke til at håndtere dit liv og din fremtid baseret på din personlige styrke.
  • Hypnose og hypnoterapi: Under hypnose kan du forstærke din evne til at neutralisere frygten, skammen, skyldfølelsen og vreden i traumet og styrke dit selvværd og din måde at tænke og handle på fremover.
  • Kognitiv terapi: En samtaleterapeutisk metode til at skabe styrkende erkendelser omkring fx gerningsmanden, dit selvværd og din evne til at komme videre.

Læs mere

Kontakt mig for terapi efter seksuelt overgreb.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: