Terapi mod angst for angsten

0 Comments

Angst (herunder panikangst) er et meget udbredt problem. Du har højst sandsynligt flere mennesker i din omgangskreds, som lider eller har lidt af angst. Du ved det sikkert bare ikke, for de fleste taler stadig ikke åbent om deres angst.

Hvis du selv lider af angst, har du også meget hurtigt lært angsten for angsten at kende. Du kan komme til at opleve angst, simpelthen fordi du frygter at komme til at lide af angst. Du bliver så opmærksom på de første symptomer på angst, at du rent faktisk fremprovokerer dem og kan skabe panikangst. Dermed bliver du bekræftet i dine værste anelser: At angsten altid lurer lige om hjørnet. Men denne del af angsten kan være det første, du skal slippe.

Hvordan slipper jeg min angst for angsten?

Hvordan kan du overkomme denne angst for angsten? Det kommer helt an på behandlingsmetoden. I den kognitive terapi lægges stor vægt på erkendelsen og den “fornuftsbetonede” opfattelse. Dette fungerer for nogle mennesker.

De fleste har dog behov for mere behandling. Her bliver den kognitive terapi ofte utilstrækkelig, men der er andre muligheder. Jeg arbejder med Mentologi – herunder mentaltræning, hypnoterapi, og samtaleterapi. Hvis du er mere alternativt orienteret, arbejder jeg også med sindets energier mere direkte.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få et bud på, hvad der kunne fungere bedst for dig.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod angst (for angsten).

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: