Terapi mod angst (panikangst)

0 Comments

Hver 20. dansker rammes af panikangst i en eller flere perioder af livet. Det svarer til 300.000 danskere, der går rundt med en aktuel diagnose på panikangst.

Angst og panikangst

Panikangst er en diagnose, som omfatter en ubestemmelig følelse af angst. Følelsen ledsages af en række fysiske symptomer som hjertebanken, åndenød, fysisk følelsesløshed eller hypersensitivitet samt en følelse af at være ved at miste forstanden eller miste livet. Det føles meget voldsomt – men du kan lære at overkomme panikanfaldene.

Terapi mod panikangst

Jeg har årelang erfaring med behandling af panikangst, og min behandling deler sig i tre dele:

  • Mentale teknikker mod akut panikangst
  • Generelle teknikker for at forebygge panikanfaldene
  • Terapi mod årsagen til panikangsten

Din læge vil højst sandsynligt ordinære beroligende medicin mod akut angst samt et antidepressivt middel for at forebygge panikanfald på længere sigt. Dette kan fungere udmærket. Det er blot vigtigt at supplere den medicinske behandling med terapi.

Jeg tilbyder dels mentale teknikker til at håndtere angsten, når den opstår og beroligende øvelser, som forebygger angsten på længere sigt. Dels arbejder jeg terapeutisk med årsagen til din angst – men med henblik på en positiv løsning og ikke analyse i sig selv. Selv om angsten kan føles altopslugende, når du står midt i den, skal du vide, at du kan overvinde angsten, og at du på et tidspunkt vil se tilbage på angsten som et overstået kapitel.

Terapien kan bestå af Mentologi, herunder fx kognitiv terapi eller hypnose.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod angst.

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: