Terapi mod vinterdepression

0 Comments

Når vinterens mørke sænker sig over os, bliver mange danskere ramt af vinterdepression. Omkring 300.000 danskere rammes af vinterdepression i det mørke halvår, heraf 75% kvinder.

Hvordan kan jeg behandle min vinterdepression?

Du kan selv gøre nogle ting for at sprede lys i sindet, når det er vinter. Rent faktisk er lysterapi en effektiv behandlingsform. Lysterapi kræver en særlig lampe og en speciel pære, der giver samme type lys som det naturlige lys på en sommerdag. Vores almindelige indendørsbelysning hjælper ikke, fordi det ikke påvirker de receptorer i øjet og hjernen, som afhjælper depressionen.

Dernæst kan du gøre alle de ting, der også hjælper mod ikke-årstidsbestemt depression.

Endelig har jeg i mange år arbejdet med depressive mennesker, herunder vinterdepression, og anvender en stærk og enkel terapeutisk metode, kaldet Mentologi, som synes at virke for utroligt mange mennesker med vinterdepression.

Terapeutisk behandling mod vinterdepression

Mentologi hjælper dig til at se tilværelsen med sollys på. Der er ikke tale om almindelig samtaleterapi, men om en metode til at aktivere de centre i hjernen, der frigiver lykkehormoner. Det er en sansebaseret tilgang til terapi, som bygger på den nyeste hjerneforskning og årtiers udvikling af korttidsterapeutiske teknikker.

Vi behandler ikke dine gamle barndomstraumer eller din “holdning” til vinter og mørke. Derimod giver jeg dig nogle mentale redskaber, som du selv kan arbejde videre med derhjemme. Redskaberne udvikles i et tæt samarbejde med os, så de passer til netop dig og din måde at opleve verden på. Det er en let og hyggelig terapiform, hvor du smiler dig gennem vinteren. For de fleste mennesker er nogle ganske få behandlinger tilstrækkeligt – bare du husker at gøre dine øvelser derhjemme.

Se også produktet “sommersind” i webshoppen, som også kan understøtte den terapeutiske proces.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod vinterdepression.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: