Utroskab og terapi med Mentologi

0 Comments

Utroskab er et følelsesladet emne. Der findes flere stadier af følelser omkring utroskab afhængig af, hvor langt din partner er nået:

  • Indledende flirt
  • “Upassende relation”
  • Egentligt seksuelt forhold
  • Tilståelse længe efter overstået utroskab

Terapi i relation til utroskab handler nogle gange om den utro part, nogle gange om partneren, nogle gange om parret, og nogle gange om den “tredje” person. Terapien afhænger også af, hvor du selv er henne i situationen rent følelsesmæssigt.

Hvad er Mentologi-terapi ift. utroskab?

Terapien kommer derfor helt an på, hvilken part du er i utroskabet, hvordan din følelsesmæssige situation er, og hvad dit mål med terapien er.

Jeg er helt åben over for, hvad du vil med terapien. Nogen har selv en elsker/-inde og ønsker dybest set at blive fri for behovet for at have det. Andre har en utro partner og ønsker at overkomme den følelsesmæssige belastning og få sparring til, hvad de skal beslutte sig for i situationen. Endnu andre er selv seksuelt involveret med en person i et forhold, og ønsker måske at overkomme den følelsesmæssige/seksuelle tiltrækning eller at finde sig selv i situationen.

Mentologi indeholder blandt andet en behandlingsmæssig metodik, som er særligt egnet til at hjælpe dig videre i disse tilfælde.

Det er ikke min opgave som terapeut at moralisere eller dømme. Tværtimod er det min opgave at støtte dig i hvad end du ønsker at opnå med terapien. Hvilken adfærd du vælger, er helt op til dig selv.

Kontakt mig og fortæl, hvad din situation er. Så kommer jeg med et udspil derfra. Måske kan jeg tilbyde dig den rette støtte i vejen frem for dig.

Læs mere

Kontakt mig for terapi i forhold til utroskab.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: