VREDE! Terapi, der skaber ro …

0 Comments

Vrede er en stærk drivkraft i mennesket. Den er medfødt, og den har været med til at sikre artens overlevelse.

Men hvad hjælper det dig, hvis du lider af overdrevne raserianfald og handler i affekt på måder, der egentlig skader dig?

VREDE gør mig VRED!

Du kan endda opleve, at du bliver vred på dig selv, netop fordi du har været vred. På den måde bliver vreden en selvforstærkende cirkel, som det kan være svært at bryde alene.

Effektiv terapi mod vrede

Til gengæld findes der terapeutiske metoder, der netop retter sig mod vrede. Jeg arbejder med en række øvelser, som lærer dig at erstatte din vrede med positive, afslappede følelser i stedet – og med en mere hensigtsmæssig adfærd, som ikke giver dig problemer rent socialt.

Amerikanerne har – som de ofte har – et 12-trinsprogram mod vrede. Jeg finder det ikke nødvendigt at bruge 12 trin, hvis du i øvrigt er et rimeligt velfungerende menneske. Jeg arbejder med den mere effektive terapeutisk metode, Mentologi, som stadig giver dig muligheden for at reagere med vrede – blot på en hensigtsmæssig måde.

Ideen er at fjerne selve den følelsesmæssige ubalance, som forårsager vreden. Det er efter min mening langt mere effektivt end almindelig adfærdsterapi, og det giver dig frihed til at reagere voksent og ånde frit.

Læs mere

Kontakt mig for terapi mod vrede.

Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]:

Categories: