COACHING

Begrebet coaching dækker over en proces, hvor coachen hjælper dig til at:

  • Sætte mål, der er positive, inspirerende og motiverende.
  • Lægge planer, der er enkle, realistiske og effektive.
  • Skabe mentale og følelsesmæssige ressourcer.
  • Træne et positivt mindset.
  • Udvikle dig personligt og professionelt.

Jeg skelner klart mellem terapi og coaching. Terapi handler om at forløse negative følelser og genskabe din følelsesmæssige frihed. Coaching handler om at sætte mål, om at sprænge grænser for din personlige formåen, om at nå det næste niveau i din personlige udvikling.

Som coach hjælper jeg dig til at skabe det liv, du ønsker. Jeg coacher dig til at blive en bedre og stærkere udgave af dig selv. Jeg hjælper dig til at opnå klarhed over, hvad der i virkeligheden er vigtigt for dig som menneske, og hvilken type liv du inderst inde ønsker at føre.

Du vil gennemgå en personlig afklaringsproces, hvor du kommer i kontakt med dine inderste personlige ressourcer: Motivation, inspiration, mål og retning med tilværelsen og de mål, der er vigtige for dig.

Telecoaching

Jeg tilbyder også coaching via telefon eller Skype. Dette kaldes telecoaching, og der er mange særlige fordele ved telecoaching.

Coaching med Mentologi

Mentologi er en mentalhygiejnisk metode, der kickstarter sindets processer vha. et effektfuldt sæt af mentale redskaber, der skaber hurtige resultater i form af eksempelvis motivation, handlelyst, selvtillid og overblik. Du mærker øjeblikkeligt et kraftigt løft, når du modtager coaching af en Mentolog.

Læs mere

Kontakt mig for coaching baseret på Mentologi. Konsultation centralt i Roskilde: