COACHING MED MENTOLOGI

Coaching er blevet populært i erhvervslivet som en metode til at hjælpe mennesker til at skabe bedre resultater. Coaching er opstået som en hurtig og praktisk orienteret måde at arbejde på i forhold til tidligere tider, hvor terapeuter typisk stod for det, vi i dag ville kalde coaching.

Coaching handler grundlæggende om at:

  • Sætte mål, der er både ambitiøse og realistiske
  • Skabe optimale strategier for at handle og overvinde forhindringer
  • Styrke din handleevne

Coaching baseret på Mentologi anvendes på mange områder inden for ledertræning, kommunikation, forretningsudvikling – og bestemt coaching af både ledere og medarbejdere.

Hvordan bliver coaching bedre med Mentologi?

Mentologi bruges i coaching til at:

  • Hjælpe hjernen til at skabe optimal ydelse på en positiv måde
  • Skabe dyb motivation på dine egne præmisser
  • Ordne dine personlige værdier, så de understøtter dine mål
  • Skabe en komplet identitet omkring dit liv og din karriere

Mentologi anvendes i høj grad i moderne coaching og lederudvikling. En Mentologi-coach er trænet i at arbejde med klientens personlige proces på en helt individuel måde.

Hvordan er Mentologi-coaching anderledes?

Coaching baseret på Mentologi på skiller sig ud ved at være mere “dansk” end “amerikansk”. Jeg har selv taget store dele af min uddannelse inden for coaching, terapi og selvuvikling i USA og England, og kender derfor den klassiske amerikanske tilgang til coaching. Amerikanerne er fantastisk inspirerende, men der er nu engang forskel på amerikansk og dansk kultur. Den amerikanske model nogle gange svæve op i nogle skyer, der ikke rigtig har hold i virkeligheden – og det kan skabe nogle resultatmæssige nedstyrtninger, når teknikken viser sig ikke at holde i længden. Min måde at coache på er tilpasset dansk kultur og sindelag, fordi Mentologi 100 % tilpasser dig din måde at fungere på mentalt og følelsesmæssigt.

Jeg arbejder primært med sportsfolk, ledere og iværksættere, der ønsker bedre resultater. Jeg bruger Mentologi til at skabe konsensus omkring hele din person – ikke blot dine præstationer, men også din identitetsopfattelse, samt din måde at tænke og føle på, din måde at motivere dig selv og handle på. Mentologi indeholder en række redskaber til at arbejde med de grundlæggende bestanddele af menneskets måde at fungere på, uden at arbejde terapeutisk.

Læs mere

Kontakt mig for coaching med Mentologi. Konsultation centralt i Roskilde: