HEALING

Healing handler om at tilføre positiv energi til steder i dig, som er belastet af negativ energi. Jeg bruger begebet healing bredt og taler om healing af både krop, sind og ånd.

Som udgangspunkt fungerer mennesker fuldstændig perfekt. Vi er født af Universet og er en del af uendeligheden, som rummer ubegrænsede muligheder.

Healing af kroppen

Kroppens energi er tung og kan lide fysisk overlast. Vores krop består af energi, der er samlet i en masse. Der kan opstå skader på vores fysiske krop, og ved at tilføre Universel energi til kroppen, giver vi den mulighed for at genskabe sig selv som en perfekt del af det Univers, den er skabt af.

Healing af sindet

Når jeg udøver terapi, hypnose eller coaching, er der egentlig tale om at “heale” vores mentale processer. Som en del af denne behandling kan jeg tilføre Universel energi til dit mentale system.

Sindet består af energi. Tanker og følelser er energi, der bevæger sig i vores mentale system. Dette mentale system kan misformes under mentalt eller følelsesmæssigt pres. Dermed oplever vi tanke- eller følelsesmæssige ubalancer. Healing af det mentale system giver dit sind mulighed for at genskabe harmonien i dit tanke- og følelsesliv.

Healing af ånden

Vores spirituelle system består af energi, der er i tæt forening med Univserts skabende energier. Vores ånd lever videre, når kroppen ikke længere eksisterer. Vi kan derfor tage vores lærdom og erfaringer med fra det ene liv til det andet. Desværre tager vi også ubalancer fra tidligere liv med os, hvis vi ikke får dem forløst.

Jeg tilfører healing til dit åndelige system for at lade det genskabe sig selv ud fra Universets oprindelige energi. Alle skader på ånden kan opløses, når de vaskes med Universel energi.

Reiki-healing

Jeg bruger Reiki-healing, som er fuldstændig fri for religiøse holdninger. Reiki er enkel og ligetil. Jeg tilfører dig ikke min energi, men udelukkende Universets rene energi.

Kontakt mig for Reiki-healing.
Konsultation i Roskilde kun 30 min. fra København.
[Kontakt] | [Tidsbestilling online]: