TERAPI MED MENTOLOGI

Terapi med Mentologi er blid og effektiv psykologisk forandringsmetode, som indeholder en lang række mentale teknikker, du kan bruge for at overkomme dine problemer uden at gå ind i et længere (og dyrere) erkendelsesterapeutisk forløb.

Tesen i Mentologi er, at den dybere erkendelse ikke er afgørende for det terapeutiske forløb. Derimod arbejder jeg med, hvordan din hjerne “koder” din oplevelse af verden. Menneskets bevidsthed er et resultat af vores sansemæssige oplevelse af verden. Din hjerne er fantastisk og er imponerende stærk. Men desværre kan hjernen af og til skabe en verdensopfattelse, som giver os følelsesmæssige problemer. Når det sker, kan jeg hjælpe din hjerne til at skabe en ressourcestærk måde at tænke på igen.

Som mentolog arbejder jeg med din indre model af verden. Vi opfatter alle sammen verden forskelligt, og i Mentologi findes der ingen faste bestemmelser for, hvordan du “bør” være, tænke eller føle. Uanset hvor du er i livet, er det okay. Jeg hjælper dig blot med mentologiske teknikker til at opnå den følelsesmæssige tilstand, du ønsker.

Mentologi er opstået ud af behovet for en mere effektiv terapeutisk metode, end man har kendt fra de traditionelle kognitive og psykoanalytiske metoder. Mentologi-terapi handler ikke om en dybere forståelse for de psykologiske processer i mennesket, men giver dig slet og ret nogle mentale teknikker, som øjeblikkeligt bringer dig videre.

Jeg mødte de korttidsterapeutiske teknikker i 1980’erne som en del af min personlige udviklingsrejse. Først mange år senere begyndte jeg at arbejde terapeutisk. Senere har jeg været i USA og England for at studere personlig terapi og selvudvikling.

Læs mere

Kontakt mig for terapi med Mentologi. Klinik centralt i Roskilde.