Ti trin til værdiafklaring

Ti trin til værdiafklaring
Selvcoaching med NLP
Spilletid: 69 minutter
Formater: CD eller MP3-download.
Pris: 179 kr. (CD) eller 149 kr. (MP3 download)
BESTIL NU på www.flow4life.dk.

 

De fleste mennesker kender ikke deres dybeste værdier i livet og har aldrig gjort en indsats for at organisere dem, så de peger i samme retning. Lader du dig ubevidst dirigere i alle retning – og kommer aldrig nogen vegne med din personlige udvikling? Så kan du her lære:

  • Hvordan ubevidste værdier styrer dig hver eneste dag
  • Hvor tilfældigt dine personlige værdier er blevet til
  • Hvordan værdier naturligt ændrer sig over tid
  • Hvordan Livshjulet kan organisere dine livsområder og værdier
  • Hvordan du ændrer dine ubevidste værdier
  • Hvordan du identificerer de værdier, du har størst gavn af at ændre
  • Hvordan værdier omfatter alt i din tilværelse – og dette kan udnyttes som en styrke
  • Hvordan værdier er omdrejningspunktet i din personlige selvopfattelse
  • Hvordan du skaber en fremtid baseret på de værdier, du i virkeligheden ønsker
  • Og meget mere!

Værdier lyder som noget tørt og statisk, men du finder selve livets saft, når du dykker ned i dine bevidste og ubevidste værdier. Dette program lærer dig at gennemføre en dybdegående proces, hvor du lærer dine reelle værdier at kende – og skaber et optimalt værdisæt, der hjælper dig til at nå dine mål og skabe det liv, du ønsker. Programmet indeholder virkelige eksempler på mennesker, der har gennemgået processen og skabt et bedre liv ud fra den selvindsigt og fornyede inspiration, processen giver dig.

Programmet vil tage 3-4 timer at gennemføre første gang. Her skaber du et grundlæggende kendskab til dine værdier og hvordan de har påvirket dit liv indtil nu. Når du efterfølgende bruger programmet, bliver du mere og mere bevidst om dit personlige værdisæt på et dybere plan, og du ændrer hele tiden dine ubevidste værdier, så de peger i samme retning for dig. Du lærer også, hvordan du skaber en positiv selvopfattelse og en personlig vision baseret på dine nye, stærke værdier.

Programmet er baseret på teknikkerne fra NLP-coaching og er udviklet af NLP-træner Patrick Zenius, som til daglig uddanner NLP-coaches samt arbejder med personlig coaching af ledere, sportsfolk og iværksættere, der lever af at sætte store mål – og nå dem ved hjælp af positiv motivation og personligt lederskab, der i høj grad omfatter Livshjulet og det personlige værdisæt.

Programmet indeholder et ekstra spor, som er en gratis mentaltræning/selvhypnose, du kan bruge hver morgen og aften, mens du arbejder med dine mål. Dette hjælper dig til at integrere dine mål, din motivation og dit personlige lederskab dybere i dit ubevidste sind, så du får endnu hurtigere resultater.

Læs mere

Køb programmet

Bestil programmet som CD eller MP3-download ved at sende en mail.